s'ochtends als de wekker net is gegaan
kruip ik nog even dicht tegen je aan
je slaat je sterke armen stevig om me heen
en trekt me naar je toe met je vrije been
je grapt over m'n haar dat alle kanten op staat
ik probeer jou kietelen te ontwijken, maar shit, te laat
in dit heerlijke moment, zo voor de dag begint
voel ik me geborgen, veilig en bemind
na een kwartiertje is het echt tijd om op te staan
en met dit heerlijke gevoel naar m'n werk te gaan
en met een start als deze, kan mijn dag niet stuk
en voel me dan ook constand stralen van geluk
en dag door sms-en we over en weer
en morgen, hmm morgen doen e dit nog een keer!