Misverstanden,
Het leek eindelijk goed te gaan,
Maar toen waren het de ruzie's die weer ontstaan,
Bijna leek alles een nieuw begin,
Maar uiteindelijk zag mijn moeder 't nut er niet van in,
Ruzie met mijn tante en met de rest viel het mee,
Waarom stoppen ze niet is die twee,
Ze hebben elkaar verkeert begrepen en zijn boos,
Alles is gelijk weer loos,
Die nare sfeer op de verjaardag,
Niet naar elkaar kijken geen enkele glimlach,
Ik weet niet wat er aan mijn familie mankeert,
Maar blijkbaar hebben ze nergens wat van geleert,
Ik weet niet of dit ooit nog goed zal komen,
Als de tranen van verdriet blijven stromen,
Ik kan dit echt niet langer aan,
Als ik zie hoe de hele familie eraan zal gaan,
Strijden om wie gelijk heeft en wie niet,
Terwijl ik van binnen kapot ga van het verdriet,
Laat het verleden rusten en praat het uit,
Voordat ik mijn ogen voor goed sluit.
xx