ik ging gister avond slapen,
ik dacht aan jou,
al gapend,
viel ik in slaap houdend van jou.
de nacht ging snel,
ik werd weer wakker ,
en jawel..
ik dacht weer aan jou,
aan hoeveel ik wel niet van je hou.
je zou s moeten weten hoeveel ik aan je denk
hoeveel ik wel niet bij je wil zijn,
jij maakt me sterk,
met jou is t fijn,
jij bent degene met wie ik samen wil zijn.
het is zo fijn om te weten,
dat er iemand is die van me houd,
dat er iemand is die me niet zomaar zal vergeten,
ookal is m'n hart zo kil en koud.
houden van leek voor mij eerst onzin,
maar met jou is t hartstikke makkelijk,
je hebt m'n hele hart,
al m'n steun,
in deze wereld zo zwart,
en dat alleen omdat ik van je hou,
Demi je weet echt wel dat ik van je hou,
en ik weet dat dat ook is wat je wou,
voor mij geld hetzelfde want jij bent van mij,
samen staan we sterk, zij aan zij.
VinceLovesDemi
xx12-12'09xx