Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Bang!
zo veel angst in mij
Het sluit me op
En laat me niet vrij
Angst
Voor contact met mensen
Oogcontact compleet vermijden
Angst
Voor de bewegingen die mensen maken
Continu oplettend zijn
Angst
Voor de beelden en stemmen
Die steeds meer op de voorgrond komen
Angst
Voor een herbeleving
Die ik ondertussen maar al te goed ken
Angst
Voor de nacht
Wordt het weer een nachtmerrie?
Angst
Voor de dag van morgen
Wat zal die voor ellende geven?
Angst
Om in de steek gelaten te worden
Om alleen verder te moeten
Angst
Om afgewezen te worden
En door iedereen uitgelachen te worden
Angst
Voor alles
Angst
Houd mij in zijn greep
..............
Reacties op dit gedicht
Lost Girl vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Just*mi
:
Dinsdag, februari 16, 2010 23:47
mij ook !
Over dit gedicht
Auteur:
Lost Girl
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
16 februari 2010
Thema's:
[Angst]