Liefdeskind
Met rode schoentjes
dans je in het rond
draaien draaien
met je voetjes op de grond
wilde haren, rode lippen
is er niemand naar mijn gevoel
aan je kan tippen
laat je leiden op de kleuren
van de wind
zon zal voor je schijnen
mijn liefdeskind