Leerde ik iemand kennen
stond er een muur tussen hem en mij
ik gaf mezelf helemaal
maar hij kwam niet te dichtbij
Liet ze mijn lach zien
maar mijn verdriet was verboden terrein
Genoot van het leven
maar mijn verleden mocht niet bekend zijn
Sloot mijn hart af
en gooide de sleutel ver hier vandaan
Ik wilde dat iemand van me hield
maar kon het niet aan
Maar nu kan ik het niet tegenhouden
mijn eigen waarschuwingen dringen niet door
Jij hebt mijn hart al in je macht
dus ga er asjeblieft nu niet vandoor