Gezin,
Ruzie in huis toen je ons verliet,
Een moeder met haar kinderen vol verdriet,
Achter gelaten midden in de nacht,
Iets wat wij nooit hadden verwacht,
Je pakte 4 tassen en vertrok voor goed,
Niet wetend wat het met je gezin doet,
Maanden, een jaar niet gesproken niet gezien,
Omdat ik wist dat ik dit niet verdien,
Ik had me er bij neer gelegd ik was over je heen,
Maar toch pa kon je het allemaal niet alleen,
Zelf je nieuwe vriendin en haar kinderen kon je niet aan,
Waarom ben je dan bij ons weggegaan,
Ik was over je heen ik was je vergeten je bestond niet meer voor mij,
En toen stond je inenen weer aan mijn moeders zij,
Na ongeveer 3 jaar kwam je terug bij ons alsof er niks was gebeurt,
Maar ik ben nog steeds getreurt,
Want je blijft het zelfde je verandert niet,
Want je doet mij keer op keer weer verdriet,
Hoe kan ik aan je wennen als je zoveel kapot heb gemaakt,
En mij zo diep van binnen heb geraakt,
Diep in mijn hart hou ik nog van jou,
Maar dat betekent niet dat ik het je ooit vergeten zou,
Blijf uit mijn leven want je maakt mij kapot,
Stil en diep van binnen hoop ik dat je ooit een keer oprot.
xx