Ooit had ik 4 vriendinnen,
heel gelukkig en blij.
Vriendinnen die heel aardig waren,
ze stonden aan mijn zij.
Toen gebeurde er iets stoms;
vriendin 1 was niet meer lief.
Ze pikte vriendin 2 in,
ze was een nare dief.
Daarna kwam er nog iets,
we kregen ruzie met vriendin 3.
Toen bleven wij twee over,
met vriendin 4 was nog geen irritatie.
Maar ook die bleef neit meer trouw,
ze werd ingepikt door vriendin 1.
Vriendin 2 kwam weer bij me terug,
maar toch voelde ik me alleen.
Met vriendin 2 had ik veel pret,
de andere drie hadden dat door.
Ze kwamen weer bij me terug,
ze gingen er weer voor.
Nu zijn we weer met zijn 4en,
heel gelukkig en blij.
Vriendinnen die heel aardig zijn,
ze staan weer aan mijn zij.