Aan de allerliefste, Demi,
Ik weet; je houd me vast,
je laat me niet los,
en ik ben niet verrast,
als je ziet wat wij delen is die vraag opgelost.
Dat gevoel dat ik voor je heb is onbeschrijfbaar,
hartstikke krachtig,
het is keihard, onbreekbaar,
maar toch zachthartig.
Het is wat ik voor je voel,
en niemand houd me tegen,
voor jou schijnt de zon met mij, geen regen.
Deze is voor jou,
omdat ik van je hou.
Een kusje van je boy,
VinceL1212'09DeemC
Here, right now.