Van de bloemmetjes
op je ramen
tot de adelaar
onder je tv
Zelfs de aanstekers
op je 'boeken'plank
alles
alles doet er mee
aan de chaos in mijn hoofd
Dat al die tijd
jij bij mij was
en niemand meer
ons de les las
Moet je nagaan
dat al die tijd
jij en ik - wij
samen waren
en ik dus ook
bij jou was
Voor mij van mij
jij, en dat gaat niet
meer snel voorbij