Je verdient het niet.
Meid ik wil dat je weet,
Dat je dit niet verdient!
Ik weet niet waarom ze het doen.
Tegen mij doen ze normaal.
En al vraag ik ernaar,
Dan heeft ze altijd wel een antwoord klaar.
Maar ik zie toch met mijn eigen ogen wat ze doen?!
Ik dacht dat ze wel een aardige meid was.
Maar ach, ik heb dat soort mensen altijd te laat door.
Ik heb geprobeerd haar te laten inzien waar ze mee bezig was.
Maar ze probeert alleen maar op me in te praten.
Ik ben niet dom!
Ik zie wat ze met je doet!
Maar meid geweld lost niks op.
Dan krijg je zo meteen alle schuld op jou.
Terwijl hun je leven verpesten.
Ja, het is niet eerlijk.
Ik weet het.
Maar blijf sterk.
En doe leuke dingen.
Negeer ze.
En ik beloof je dat ik er voor je zal zijn.
We maken hier samen een eind aan.
Dat beloof ik je!!