Verlangen
Welk een verlangen bekruipt mij steeds weer
Gevoelens van verlangen om bij jou te komen
en samen met jou weg te dromen
Gevoelens van verlangen om jou te ruiken
je aan te kijken en je te voelen
en lekker tegen je aan te kroelen
Gevoelens van verlangen om met je te vrijen
onze lichamen dicht tegen elkaar
Jouw handen strelend door mijn haar
Gevoelens van verlangen, net als jij voor mij
Lieve Antonius ik wil jou aan mijn zij