Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Er was 'r, alleen vroeger, eens ...
Een jonkvrouwe wonderschoon
en als zij bewoog
ruiste heuren zijden kleding.
Heure gouden lokken
golfden tot heur taille zo slank
boven die gewelfde heupen.
En wie heure boezem
bezag deur speels decolleté
was terstond van slag.
Heur frissen blozende gelaat
dat immer guitigheid toonde
en ieder compliment beloonde
trok menig jong edelman
den welke zijn hand heur bood
maar betaalde het met zijn dood.
Zij weigerde den één na den ander
den trouw sprak heur niet aan
zij liet hen allen gaan.
Geen edelman was toen meer over
niemand kwam meer over de vloer
uiteindelijk trouwde zij ………
een oude boer!
Reacties op dit gedicht
van der Scheer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Rani
:
Vrijdag, februari 19, 2010 13:22
Goede keuze ;), zou ik ook moeten doen..boerderijtje, paardjes..ja dat zie ik wel zitten ;).
Anastacia
:
Vrijdag, februari 19, 2010 13:09
mooi geschreven fijne dag en weekend groetjes ana
Over dit gedicht
Auteur:
van der Scheer
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
19 februari 2010
Thema's:
[Verhalen]
[Geluk]