lieve freaks
veel dank voor
de mailtjes
die ik mocht ontvangen
men vroeg niet
naar mij
wel om
de monniken
zij buigen
plechtig met mij
heb ze gevraagd
ik was er al bang
voor, ze vinden
jullie erg interessant
erger nog heel charmant
rest mij niet anders
dan hun pad te volgen
hoe genant
vroeg om een titel
in koor werd geroepen
Merry Monks
dan toch maar
een woord van de Meester
iets stichtelijks
is me niet vreemd
to gain a birth as man
is hard indeed
it's hard to get one's living
in the world
hard is the the hearing
of the doctrine true
hardest to be an All-awakened One
(dhammapada v. 182)
instemmend geknik
hoe kan het ook anders
voelde me met ze begaan
dus laat ik ze
in milde stemming
met hun zegen
naar jullie scherm
toegaan