ja ik ga wel door
maar ben zo moe
hoe kom ik hier ooit door
deze strijd blijf ik maar strijden
het liefst blijf ik me gevoel vermijden
want het doet zo zeer van binnen
laat mijn goede leven eens beginnen
ik ben klaar met de eetstoornis,
ja was het maar zo gemakkelijk
ik krijg steeds meer inzicht
waarom ik dingen doe zoals ik ze doe
hopelijk gaat het mij helpen verder te komen
want ik wil van deze ziekte afkomen