Omdat 1 van de vorige van de gedichten op deze genre een opmerking kreeg van dat iemand misselijk was geworden door het geweld even het volgende:
Alleen voor mensen die agressie begrijpen.
Aan sera;
Je zou t stil houden
nu komt er weer een slachtoffer bij
je zei dat je t sneu voor mij zou vinden
maar dit slachtoffer komt niet door mij
je tart aan m'n relatie dus familie
precies wat je juist niet moet doen
blijf uit m'n buurt
houd gewoon je mond
weetje hoe erg je aan m'n hoofd zeurt
en nee, ik weet niet meer hoe ik aan je zei stond
ik heb gekozen je te vergeten
laat me m'n gang gaan
ik zie je allang niet meer staan
dus rot op
Aan Mike;
lekker slim om voor je ex op te komen
om mij uit te dagen
jou bloed zal morgen stromen
ik kan er helaas niet bij zijn
maar je hebt dus geluk
een genadevoller iemand neemt t over zonder mijn bijzijn
ik zou een gat bijten in je nek en al het bloed eruit zuigen
zonder je ook maar een keer te slaan
echt dom van je
maarja eigen schuld dikke bult
"als een duel geaccepteerd is is het definitief, je kan je niet terugtrekken"
ik mag dan wel geen ridder zijn
maar ik hou me eraan
en jij zal lijden in pijn