Ben ik naïef of verwacht ik teveel van het leven?
Is liefde nemen of nog veel meer geven?
Wie zal het zeggen?
Kan iemand mij de betekenis van liefde uitleggen?
Zijn mijn verwachtingen onrealistisch?
Mooie herinneringen zeggen dat dit niet zo is.
Als tranen vloeien bij een kleine tegenslag,
is het dan omdat ik de diepere emotie niet zag?
Als de bom ontploft en je frustraties hebt geuit,
maakt de liefde dan nog een kans of is het dan voorgoed uit?
Als je leeft met een gebroken hart,
raakt je liefdesblik dan niet verstard?
Ben naïef of verwacht ik teveel van dit leven?
Is liefde meer dan nemen en nog veel meer geven?
Een gebroken hart draag je altijd alleen,
het leven is zielig zonder liefde om je heen...