Doe het Niet
Als je gelooft dat er een God bestaat
doe het niet,sla de hand niet aan je zelf.
Als je gelooft dat er een God bestaat
zal Hij een mens op je pad laten verschijnen
Als je gelooft dat er een God omziet naar jou
doe het niet, maak geen eind aan je leven
Er is Hoop , als je gelooft dat God bestaat
er is Liefde in overvloed, echt waar
Alleen op dit moment zie je dat niet
God is de Liefde zelf, vertaald in mensen
zoals jij en ik,overschaduwd door verdriet
Weet je niet meer dat je naar Hem kunt gaan.
God heeft de sleutel naar je Hart
ontsloten moet de deur van je gemoed
Er is een uitweg in de wanhoop van dit moment
doe het niet, je bent een prachtig mens.
Geloof dat God je ziet zoals je bent
wanhopig zoekend naar het einde van je lijden.
Ga op je knieen, doe het nu en schreeuw maar uit
wat je verlangen is,geholpen worden met dit lijden
God heeft je al lang gezien vanaf de oorsprong
van je leven, Hij is het zelf die je geschapen heeft
en wil je bewaren voor beeindiging van je leven.
Er is nog zoveel goeds te doen, te beleven
als je het een kans wil geven.
Doe het niet, ik smeek je denk goed na wie je allemaal
pijn zal doen, het is niet alleen jou pijn dat moet
je heel goed weten, wij allen lijden mee
en voelen ons machteloos met dit weten.
Als je gelooft dat er een God bestaat
vouw je handen dan samen en smeek Hem
je te helpen en een uitweg te vinden
Alle windsels mogen worden afgelegd
ook voor jou heeft Jezus Christus geleden
aan het Kruis.
Verzoening gebracht voor al het lijden in je leven
Roep Jezus aan, Hij wil je Redder wezen.