Uitgestekte stilte's dansen leeg,
Voorbij bloost gedaanteloos traag,
Overgbleven, opgelost, weggevaagd.
Verdrietig snottert grijs hemelsdeel,
Bewongen trannen leeg,
Als vandaag, lawaairig wroeringloos,
Bewegen, overgeven, opgeeft.
Zwoegend zwjjgzaam roestig land,
Begraafd doemdenkde dichter,
Zanderig verloren, blaas, blaast,
Opgeleefd, opgelost, opgestaan.
S10.