Ik zie alles zwart wit, ik zie geen kleuren meer,
De pijn raakt mijn hart keer op keer.
Ik ben zo wanhopig en heb verdriet,
ik laat het telkens merken zoals je ziet.
ik leef in cirkel en kom er niet uit,
soms leef ik in ene ander wereld als ik mijn ogen sluit.
Doe mezelf pijn door me te snijden en schaafwonden te maken,
sorry ik wil niemands hart er mee raken!
het overgeven is ook express,
soms staar ik minuten lang naar dat grote mes.
HELP MIJ is wat ik schreeuw
en hulp is wat ik wil.
het gaat al weken slecht met mij
wanneer ben ik nu eindelijk van die ellende vrij?
mijn hart bloed bij elke stap die ik zet,
ik weet niet hoelang ik het nog red.
want ooit is mijn hart uitgebloed..........