Meisje, ik laat je praten
woorden zijn geen daden
grote mond en veel praatjes
maar die vullen geen gaatjes
doet je voor als prinses
maar je weet toch best
ik ga je niet op handen dragen
en zeker niet mijn mond houden
Arrogantie eerste klas!
Daar kan je op vertrouwen!