Als golven
rollen woorden
door mijn brein
brengen ideeën
van waarde
of van schijn
in eeuwige cadans
metrum van elk getij
als weergaloze dans
ongebonden en vrij.
Als vogels
door de lucht
gedragen op wind
in zwevende vlucht
de gedachte
van een kind
over vlakten en bossen
door een wereld
vol poëzie
nergens op te lossen
door ijzersterke energie.