In ons leven hebben we veel vragen,
en vinden we het nodig om te klagen.
Maar we moeten nu eenmaal ,
dat in ons leven meedragen.
Het hoe en waarom,
we vragen het ons af.
Alles wat er gebeurd in de wereld,
zien we als een straf.
We vergeten te kijken naar onszelf,
dat wij de fouten maken.
En dat we soms andere mensen haten,
we hebben het zelf toe gelaten.
We duwde de mens van ons af,
die ons hun vriendschap gaf.
Elke dag sterven over de wereld zoveel mensen,
door oorlogen en zinloos geweld.
Ook worden er vele aan ziektes bloot gesteld,
gezinnen en familie`s vallen uit elkaar.
Velen worden teleurgesteld,
soms is het leven gewoon zwaar.
De mensen blijven zich afvragen,
wie is hiervan de schuld.
Ze willen overal snelle oplossingen,
want ze hebben geen geduld.
Ze moeten niet vragen waarom,
maar moeten bij zich zelf de raden gaan.
Of zij zelf het allemaal wel goed hebben gedaan.