lieve schatten,
van jullie hoeft er niets alles mag,
ik mag bij jullie binnen lopen ,
en jullie schouder gebruiken als het niet meer gaat.
als er iets is,
staan jullie steeds voor me klaar
een lach een simpel gebaar
als ik jullie moeten bedanken,
weet ik niet beginnen waar.
bedankt voor alles
duidelijk en klaar
jullie kleinkind