Waarom deed jij mij zoveel pijn?
Elke klap was er 1 teveel, je greep me continu naar mijn keel. Je bedroog me, met mij vele meer.
Je zei dat je van me hield maar ondertussen bleek je een grote leugenaar psychopaat die niet wil toegeven.
Al die meiden geloven in jou praatjes , alleen ik ken jou wij waren maatjes. Tot op de dag dat je mij zo hard bedroog en al jou fouten er toe gingen doen.
Je hebt een fout gemaakt om mij te bedriegen los van alle mishandelingen. Waarom moeten sommige mannen zo zijn, het recht van de vrouwen doen er niks meer toe, zien ze dan niet dat wij kostbare wezens zijn die alleen maar om liefde en geborgenheid vragen.?
Dat je homo bent weet alleen ik, zal je het ooit tonen aan de boze buitenwereld, want dat is de reden dat je mij aan de kant schoof ik wist teveel. Het deed je zoveel pijn bij mij weg te zijn, je koos voor haar op zuid, maar haar maakte je niks uit. Onbenullig en dom dat zijn de dingen die je zoekt in een vrouw. Alleen van mij heb je ooit gehouden alleen weet ik dat en alleen op mij kon je bouwen.
Helaas voor jou is dat allemaal voorbij, ik zit nu in een behandeling om dat je me insane hebt gemaakt, alle trauma's komen nu naar boven van alle leed die je hebt gemaakt voor alle dingen die je hebt gelogen. Voor die ziektes die je me gaf voor t afnemen van mijn jeugd en levensvreugde.
Je bent een psychopaat michael.
What goes around comes around.
Ben te laf je aan te geven, maar echt jou portie komt nog wel.
Girls be warned!
Liefs Dolores