Ik zie de blauwe wolken,
en denk terug aan de blauwe plekken.
die wolken vertolken,
de meermaalse vlekken,
die op mijn lichaam gebrand waren.
ik denk dan waarom toch,
maar ik kan het niet verklaren.
Ik zei het je nog,
dat veranderen moeilijk is,
jij zei dat het nooit meer gebeuren zou.
maar kennelijk had je het mis.
En dan moet je denken, dat ik nog steeds van je hou!!