wat moet ik nu zonder jou,
doorgaan en vergeten?
stoppen met houden van jou?
ik wil een uitweg weten.
ik kan t niet,
ik ben kapot,
ik verstop t zodat niemand t ziet,
maar echt heilige god.
ik ga kapot aan herrineringen met jou,
wat we samen deden,
wat jij zo graag wou,
ik wil dat gewoon niet als verleden.
je wil me niet meer zien,
ik heb niks gedaan,
ik vraag komen we ooit weer samen jij zegt mischien,
maar zie je me nu nog wel staan..
na alles waar we door heen zijn gegaan,
met jou op vakantie, in t zwembad,
wil ik je niet zomaar laten gaan,
maar jij en m'n omgeving roept: meiden zat.
en ik wil niet leven,
zonder te weten,
dat je op me bouwt,
ik kan niet leven zonder dat je weet,
dat ik van je hou.
je kalmeerde m'n pijn,
stopte t schudde,
t was zo goed om bij je te zijn,
maar nu ben je weg.
je hebt je ogen alweer op een ander,
maar je zult ook van mijn kant zien,
dat ik niet verander,
ookal zeg jij bij terugkomen: mischien.
Demi ik hou van je,
zal van je houden,
tot t me vermoord,
en zelfs dan zal ik nog van je houden.
jou ontmoeten was t lot,
bevriend met je worden was een keuze,
verliefd op je worden, daar had ik geen controle over.
mijn liefde voor jou word sterker met de seconde,
ookal is het kapot,
ik laat je niet los.
je vraagt waarom?
omdat echte liefde niet kapot kan.
omdat dagen komen en gaan, maar mijn gevoelens voor jou zullen voor altijd bestaan.
VinceLovesDemiForever.
No matter what.