Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Glinstering
Het vlees oprijten,
om niet te hoeven voelen
verdwijnen in het niets
wil ik vergeten worden
Ik huil rood en met spijt
maar de tranen zullen,
nooit meer druppen
hoop ik mezelf te verliezen
Waar de snede mij raakt
zie ik geen hoop meer glinsteren
waar kan ik loslaten
en alles vergeten
Reacties op dit gedicht
hadassah vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wandering soul
:
Vrijdag, november 04, 2011 14:44
mooi beschreven! ik begrijp wat je bedoelt maar heb het nooit zo kunnen verwoorden
Over dit gedicht
Auteur:
hadassah
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
26 februari 2010
Thema's:
[Angst]
[obsessie]
[Angst]