Jezelf het zwijgen opgelegd...
Schuilend achter jouw gepanseerde schild...
Ontloop jij het gevecht...
Bang voor die slip of the tongue...
Met de woorden die je zegt...
Openheid is jouw taboe..
Het verzwakt jouw ziel...
Het maakt jou fragiel...
Jouw opgevoerde act...
Geef jij jezelf niet bloot ...
Maar die jou gelijktijdig nekt...
Blijf je achter de feiten aanlopen...
Alleen maar om jouw ziel niet hoeven te verkopen...
Wringend in alle bochten...
Bevindt jij je op een doodlopende weg...
Die leidt naar openheid, waarheid
en jouw uitleg...
Lyric by moon