Alleen zit ik hier en doe ik mij beter voor
Ik luister na de woorden, wat ik zeg, wat ik hoor
Het klopt niet wat ik allemaal zeg
Ergens in deze wereld zoek ik mijn pad, mijn weg
Wie ik nu ben, hoe ik mij moet gedragen
Begin ik me stilletjes af te vragen
Waar ben ik mee bezig, waar ben ik gebleven
Sluit ik mijn ogen enkele seconden, heel even
Tranen vallen over mijn wangen
Nu ik ze laat gaan, even niet meer gevangen
Kan ik mijn verdriet even laten stromen
Alsof mijn lach volledig is weg genomen