jij hebt verdriet en pijn,
hierom heb ik ook weer verdriet,
ik wil je helpen bij je zijn,
als je het leven even niet meer ziet.
waarom wil je me het niet vertellen?
waarom ben jij juist degene die me niet vertrouw?
waarom laat je me niet met jouw problemen vergezellen?
waarom laat je mij buiten staan in de kou?
ik wil je helpen snap dat dan,
ik wil je steunen,
ik ben gek van jou op de manier van houden van,
ik wil ervoor je zijn jouw die schouder geven om op te leunen.
je zei ik kan het leven niet meer maar ik kan het ook niet meer,
want ik wil jou niet door mijn vingers voelen glippen,
ik wil jou niet kwijt dat is wat ik zweer,
vertel me de waarheid voordat we allebei beginnen te flippen.
asjeblieft laat me niet alleen in dit leven,
asjeblieft vertel me jouw problemen,
asjeblieft blijf bij me ik heb jou nog zoveel liefde te geven,
asjeblieft vertel het me het, dan kunnen we met zn tweeen actie ondernemen.
lieverd onthoud dat ik je niet kwijt wil,
lieverd onthoud dat je me alles kan vertellen toe nou,
lieverd onthoud dat als ik met jouw ben echt niet mijn tijd verspil,
lieverd onthoud dit vooral ik hou van jou!