in sterke armen geborgen
ben jij zo bij
geen verdriet en geen zorgen
je voelt je zo vrij
de wereld staat stil
wanneer je iets samen doet
niets is nog kil
alles is mooi,het gaat je erg goed
al lijkt alles vrolijk en mooi
let toch nog goed op
het houd je gevangen als in een kooi
straks is het een droom, een echte flop
dan zul je wenen
tranen, rollen over je wang
je schopt dan tegen je schenen
maar wees ook niet bang
een relatie loopt niet altijd stuk
al kan je uit zoiets leren
een relatie is ook een geluk
je kan je naar de ander toe keren