zal er ooit?..
zal er ooit voor mij nog een tijd komen,
waarin ik gelukkig zal zijn.?
die gedachte alleen al doen me ontzettend veel pijn.
zal er ooit iemand echt altijd voor mij zijn?,
ik wil ook gelukkig zijn,net als alle anderen om me heen.
maar mijn hart is ondertussen al van steen.
en niemand komt daar nog doorheen.
er is al teveel gebeurt.
veel meer dan mensen weten,maar aan mij blijft het vreten.
mensen zijn niet eerlijk en ook zeker niet trouw.
als iemand zegt;ik hou van jou..hoeft dat nog niets te betekenen.
want de vraag is,;menen ze het?,of zeggen ze het alleen maar om jou je goed te laten voelen?.
ach sommige mensen zullen nooit snappen wat anderen bedoelen..
x-x-x