Lieve Yvonne,
We kennen elkaar al best lang,
Vaak met liefde en soms met moeite
Ben heel blij je te mogen kennen,
Omdat jij veel voor iemand betekent,
Die heel goed weet hoe moeilijk jij het ook hebt,
Toch altijd een luisterend oor en een schouder om te uit te huilen,
Die iemand ben ik, die altijd op jou kon rekenen,
Die soms laverend tussen man en kind,
Probeerde van iedereen te houden,
Waarbij ze zichzelf vaak vergetend,
Soms erg ongelukkig was,
Alles lijkt nu wat beter in balans, gelukkig maar,
Omdat ze ook eens aan zichzelf denkt,
Je bent een mooi mens,
Ik hoop nog lang van jou, Yvonne, te mogen houden,
Als een vriend, die jou niet zal vergeten,
Waar ik straks ook moge zijn.
Liefs Leo