Je kijkt me aan,
Die blik in je ogen vertelt mij een verhaal.
Jou verhaal
Ik zie de diepte langzaam naderen, alsof de maan langzaam naar de hoogt klimt.
Jou verhaal vertelt mij wie je bent.
Door alleen in je ogen te kijken.
Ik weet hoe jij je voelt.
Door in jou ogen te kijken, weet ik dat je wilt
dat er iemand voor eeuwig met je kroelt.
Je ogen spreken verlangen.
Je gedachte slaat op hol!
Op het punt te bezwijken!
Want toen ik in je ogen keek , moest jij wel in de mijne kijken.