Door jouw begin ik mezelf beter te begrijpen
omdat we zoveel op elkaar lijken
we doen precies dezelfde dingen
om zo een gesprek te ontspringen
Nu maak ik het mee vanaf de andere kant
En denk ik niet wat is er aan de hand
Want je doet hetzelfde wat ik altijd doe
ik ben eerlijk en geef het toe
ik ben ook geen goede prater
Denk altijd het komt wel later
gooi het ook vaak op het zwijgen
om zo gezeur en gezeik te ontwijken
Laat dan ok niks meer van me horen
bang om de rust te verstoren
Denk altijd het komt wel goed
Praten doe ik eigenlijk nooit ook niet als het moet
Maar nu ben ik ten einde raad
omdat het zo gewoon niet verder gaat
al het zwijgen en niet praten bij elkaar
wordt me te zwaar
ik weet gewoon niet meer wat ik moet
het ligt er meer aan wa jij doet
Want ik zoek steeds contact met je
Het maakt niks uit want jij negeert me
leuk bellen en msnen ik mis die tijd
dat was veel beter dan deze onzekerheid