Jouw ogen die licht geven in het donker,
mijn armen om jouw heen en mijn hart bonkend in de buurt van jou.
Vlinders in mijn buik die rondvliegen,
dit is echte liefde, jij bent de perfecte vrouw.
Jouw ogen waar ik mijn toekomst in kan zien,
vonken van liefde in de lucht.
Romantisch uren bij elkaar liggen kijkend in elkaars ogen,
en eten van dezelfde vrucht.
Voelen dat jij diegene bent dat mijn hartje nog kan laten kloppen,
jij die een lach om mijn gezicht kan laten verschijnen.
Wat zou ik zonder jouw moeten, zonder jouw verliefde ogen,
wat ik voor jou voel zal echt nooit meer verdwijnen.