Metgezel
Veel heb ik geleerd van
jouw wijsheid en zorgzaamheid.
Je bereidheid om aan mijn zijde
te gaan en om mijn tocht
te delen.
Het heeft mijn leven meer zin gegeven,
meer dan je kunt bevroeden.
Daarom hou ik meer van jou,
dan woorden kunnen zeggen.