Ik moet hoognodig van jr afkicken,
maar t lukt me niet,
ik ben erin aan t stikken,
ik wil dat je me ziet.
Ik verdrink in m'n liefde voor jou,
jij stopte mijn pijn,
ik hou zoveel van jou,
met jou was t zo fijn.
Demi je betekent zoveel voor mij,
ik wil weer bij je staan,
aan je zij,
dan kan de pijn eindelijk weggaan.
M'n hoofdpijn komt door jou,
omdat ik telkens aan je denk,
omdat ik van je hou,
omdat je alles bent wat ik ooit wou.
Nog nooit heb ik zoveel van iemand gehouden,
en dit was ook niet wat we wouden.
Je gaat al bijna weer met een ander,
maar je zult zien,
niemand is zoals ik, iedereen verandert,
en bovendien,
je hebt m'n ijskoude kille hart,
zo dood en zwart.
Hij zal je die liefde die je wil niet geven,
hij zal je snel verlaten
zolang zul je niet met m leven,
hij laat je hart achter met gaten.
En ik zweer dit is geen jaloezie,
enkel pure ervaring.
Geloof me maar,
hij houd niet echt van jou,
hij geeft niet om je,
niet zoals ik van je hou.
Hij gaat geheid verder,
dat wil je niet en dat weet ik.
Ik sla m als ie je pijn doet.
Vaarwel voor nu.
VinceL
1212'09
AllOver