mijn gedachten maken overuren
waar ging het ineens zo fout
waarom toon ik geen karakter
door wat strenger te zijn voor mezelf
ontbreekt het me aan moed of wilskracht
ben ik heel simpel gewoon een slappe zak
zelf kan ik het antwoord niet vinden
wellicht vind ik hem ooit ergens