Jouw slechte momenten kunnen Je soms erg pijn doen.
Soms kun je het nauwelijks geloven,
diep van binnen stijgt het naar boven,
Maar je wilt het niet laten merken.
Soms is het een verwerking,
Maar soms is verdriet een versterking en het versterkt de pijn erger.
Toon je tranen want zo ben je sterker.
als het moet dan moet het,
En alleen jij voelt het.