Zij wil weg en roept mijn naam
steekt haar hand uit en vangt mijn hand
Ook de hond wil naar buiten, gromt
de riem ligt op de lage kast
De zon schijnt en de koude hangt
in de heldere en lichte lucht
De wind komt natuurlijk van het noorden
vertelt raadselen van wit en sneeuw