Een krakende kapstok
staat aan de deur,
een deur waarheen?
Wachten op wat
na de deur komt...
Misschien leidt de deur
naar een wereld
vol muziek,
de wind zingt,
de bomen dansen
op het ritme...
Misschien leidt de deur
naar een wereld
waar al je fantasie
realiteit wordt,
waar al je dromen
uitkomen,
waar alles perfect is...
Misschien leidt de deur
naar een volgende kamer,
met alweer een deur...