Hoor het getik,
Het houd nooit meer op.
Wanneer is het begonnen?
Wie heeft dit verzonnen?
Strijders tegen tijd zijn wij,
en niemand die het ziet.
Strijders in een gevecht
dat we nooit kunnen winnen.
Ik ontwijk elke klok als mijn vijand
Een enkele blik en ik ben verslagen
zie dat de uren voorbij zijn gerent.
Strijders, jij en ik en niemand die het ziet
Hoe onze wonden steeds maar dieper zijn
en de tijd het van ons wint