commentaar onderweg :
(oude man met rollator)
kijk uit opa ,ze staan verderop te flitsen
(bakkerij in tankstation)
dag mevrouw ,heeft u ook harde puntjes ....
(nordic walking)
he ! , het sneeuwt al een tijdje niet meer
(net afgesneden ...)
ik hoop dat ze je thuis nog aardig vinden
want onderweg gaat het niet meer lukken
(met achtien meter sta je altijd wel in de weg)
wacht maar dan vouw ik hem even op ....
(net aangehouden)
ik heb het gevoel dat u mij dat gaat vertellen agent
(al een paar minuten voor het rode licht)
moeten er ergens euro's in ?
(stickers op de pompen; hier hebben wij niet van terug)
ik hoef er niks van terug ,het was toch meer dan tweehonderd...
(naar het toilet bij een klant)
ik heb even gelost ,wilt u een vrachtbrief ....