Hoe gaat het met je?
het gaat goed.
Dat is wat de mensen willen horen,
dus zeg je het maar.
Zodra je zegt dat het slecht gaat,
dat je in de problemen zit.
In de knoop met jezelf,
en dat je geen uitweg meer weet.
Dan zijn ze weg,
dan zijn ze em gevlogen.
Dan gaan ze weer verder,
met hun eigen leven.
Zonder je te helpen,
of je te steunen.
Maar als zij je nodig hebben,
dan willen ze wel dat ze op jou kunnen leunen.
En dan ben jij er niet,
ze zeggen dat je een slecht mens bent.
Ach, wat zijn we slecht,
wij allemaal, niet alleen ik.