Die explosie van gevoelens die van binnen afging,
kwam stilletjes en verlegen naar buiten.
Het gevoel wat ik bij jou heb van binnen,
Kan ik maar verlegen uiten.
Alles wat van binnen enorm is,
Komt fluisterend stil naar voor.
Het gevoel wat ik voor je heb,
krijgt in mijn hoofd weinig gehoor.
Het lukt niet goed het jou te laten merken,
al wil ik het je zo graag laten zien.
Want wat ik naar je toon kan duizend maal groter,
nou maar hopen dat ik jou dat kan laten inzien.
Van binnen gebeurt er te veel om op te noemen,
maar van buiten is het fluisterend stil.
Ach, je komt er nog wel achter,
dat jij alles bent wat ik wil.