-Soms maak ik mezelf van binnen gek
dan maakt niets meer uit voor mij
ook al hoor ik nergens echt meer bij
zie je me daar niet staan dan?
Hoor eens goed naar wat ik vertel,
even je aandacht naar mij gericht
ik hou van je, zoals ik uitleg in dit gedicht-