Verloren liefde
Houden van, houd dat ooit op
Wanneer ga jij eindelijk uit me kop
Waarom heb ik nog steeds gevoel voor jouw?
Dit is volgens mij niet wat ik wou
Na alles wat je mij hebt geflikt
Hou ik nog steeds van jouw ik lijk wel getikt
Hoe kan het zijn dat iemand zo lang bij je is
Is dit wel houden van of heb ik het mis
Je bent al zo lang bij me weg
Ik heb me daar toch bij neergelegd
En ik probeer me gevoel steeds te onderdrukken
Wat ik ook doe of probeer het wil me niet lukken
Ben jij dan misschien de ware voor mij
En als dat zo is waarom ben ik dan niet blij
Denkend aan jouw zit ik voor me uit te staren
Me vrienden zouden me voor gek verklaren
Dat ik nog steeds wat voor je voel
Niemand weet het alleen ik zelf Roel
Miss is er een andere reden voor
Ik weet het ook niet begrijp het niet hoor
Gaat dit gevoel dan zo langzaam voorbij
Stiekem hoop ik nog steeds was ze maar bij mij
Sommige dingen zijn niet uit te leggen
En durf ik ook niet hardop te zeggen
Dat soort dingen zijn wat ik vaak voel
Denk ook niet dat iemand begrijpt wat ik bedoel
Nu ik alles heb opgeschreven met pen op papier
Denk ik stiekem weer was jij maar hier!