...
Het is vandaag een jaar geleden,
dat we naar eurodisney reden,
12½ jaar getrouwd waren we toen,
wat kan een jaar een hoop met je doen.
we hebben het daar zo leuk en naar ons zin gehad,
gelukkig zonder te weten hoe het een jaar later zat.
Het is vandaag 2 maanden geleden dat ik een telefoontje kreeg...
lijk nu pas te gaan beseffen: ja z'n stoel blijft echt leeg...
de kleine dingetjes komen nu soms op me af,
een sms-je, met een kus of hoeveel hij om me gaf,
een telefoontje of hij nog iets meenemen moest,
een handdoek vragen als hij net had gedoucht,
een lamp verwisselen of een fietsband plakken,
of z'n manier van pannenkoeken bakken.
maar ook z'n bezorgdheid toen ik nog wel es flauw viel,
al was dat de laatste tijd gelukkig nihil,
naar de kinderen luisteren als we ergens zonder hem waren geweest,
die 'kleine gewone' dingetjes die mis ik het meest..